OVER RONALD METHORST
Ik ben geboren en getogen in de bossen tussen De Bilt en Zeist. De liefde voor de natuur, het groen en tuinieren zijn mij met de paplepel ingegoten. En ben gezegend met echte 'groene vingers'.

Na mijn opleiding ben ik als gediplomeerd all-round hovenier gaan werken bij verschillende hoveniersbedrijven in de regio Bilthoven. Ook het werk inplannen, advisering, begrotingen opstellen en het persoonlijke contact met klanten behoorde tot mijn takenpakket. Het bieden van een totaalpakket en de directe contacten met de klanten zijn mijn grootste uitdaging. Inmiddels heb ik al ruim 20 jaar werkervaring als hovenier.

Mijn grootste wens was een eigen bedrijf te starten om zo mijn deskundigheid en vakmanschap tot uiting te laten komen bij het aanleggen en/of het onderhouden van uw tuin. Deze wens is in vervulling gegaan en mijn belangrijkste doelen voor u zijn, tevreden klanten en een langdurige relatie op te bouwen.
Enthousiasme, deskundig advies, een klantgerichte instelling, en zorgvuldig werken zijn mijn pijlers.

Mijn doel is u te laten genieten van uw prachtige tuin, die ik als vakman voor u heb mogen aanleggen en/of onderhouden. Ik kom graag bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken en u zo een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Met vriendelijke Groet,

Ronald Methorst

Klik hier om naar de home pagina te gaan!! Klik hier om een e-mail te sturen !!